Cere o ofertă Intră în website
ro | en

PROFILUL RESPONDENŢILOR

Despre Panelul de cercetare online

Panelul nostru de online research te va ajuta să ajungi la peste 50.000 de respondenţi din întreaga ţară, cu profiluri socio-demografice variate. Astfel ai garanţia că oamenii pe care îi cauţi se regăsesc aici pentru a oferi răspunsuri calitative la studiile pe care le realizăm împreună.

Panelul este duble-opt-in (participanţii au agreeat participarea la studii şi fac parte dintr-o comunitate de cercetare online,  www.raspunsultau.ro  ) este reprezentativ la nivel urban, iar membrii săi sunt utilizatori de internet, acomodaţi cu participarea la studii de market research online. În plus, sistemul inteligent de incentivare a participării la studii şi recrutarea periodică de noi respondenţi, din peste 400 de website-uri şi comunităţi online, garantează vitalitatea panelului eResearch. Respectăm confidenţialitatea datelor personale ale respondenţilor noştri iar informaţiile pe care aceştia ni le furnizează sunt utilizate exclusiv în scopul cercetării online. În acest fel ne asigurăm respectul respondenţilor şi îi putem încuraja să împărtăşească experienţe, obiceiuri şi opinii legate de subiectele de research.

Cine sunt respondenţii din panel?

Panelul reuneşte un număr de respondenţi echilibrat în funcţie de sex şi vârstă.
Îi poţi descoperi în descrierea completă de mai jos şi poţi  solicita o cotaţie  pentru cercetarea în panel. 27,1% dintre respondenţi au între 19 şi 29 de ani, 36,3% dintre ei sunt între 30 şi 39 de ani, 30,2% sunt în vârstă de 40 până la 49 de ani şi 5% au vârsta cuprinsă între 50 şi 64 de ani. Dar avem între membrii atât persoane sub 18 cât şi peste 64 de ani. Membrii din panel asigură distribuţia geografică pentru România după cum urmează: 41,7% dintre respondenţi trăiesc în Bucureşti, 30,6% sunt din oraşe cu mai mult de 200.000 de locuitori şi 17,7% dintre ei locuiesc în oraşe care au între 200.000 şi 50.000 de locuitori. Acoperim de asemenea şi zonele rurale din România pentru market research, cu 2,6% dintre membrii din panel. Peste 49% dintre respondenţi au absolvit studii universitare sau post-liceale şi 49% dintre ei sunt angajaţi cu studii superioare. Descoperă profilurile respondenţilor din panelul de research mai jos,  alatură-te comunităţii  , sau  contactează-ne  , pentru a începe cercetarea.

Vârstă

Sex

Dimensiunea pieţei

Educaţie

Venit net

Status profesional

toate drepturile rezervate eResearch CORP 2012